top of page
Image by Rock Staar

Zašto postati član HDL-a

HDL kao prva strukovna udruga za promicanje lobiranja u Hrvatskoj nudi svojim članovima pristup velikoj poslovnoj mreži domaćih i inozemnih stručnjaka. Članom može postati svaka poslovno sposobna fizička i pravna osoba iz Hrvatske ili inozemstva. Pravne osobe imaju mogućnost dva/dvije svoja zaposlenika/ice postaviti kao referentne zaposlenike koji primaju beneficije HDL-a koji uključuju popuste na aktivnosti koje Društvo organizira te pristup bogatoj lobističkoj literaturi te vijestima iz svijeta lobiranja.

Budući da je lobiranje danas nužan dio gotovo svakog tipa poslovanja, HDL nastoji omogućiti svojim članovima da se putem naših aktivnosti i obavijesti bolje upoznaju s lobističkim slučajevima i praksama.

Edukacije o lobiranju koje HDL organizira nekoliko puta godišnje ključne su za obrazovanje svih zainteresiranih o tehnikama i metodama lobiranja, kao i samoj srži važnosti lobiranja kako u Hrvatskoj tako i u Europi i Svijetu. Članovi HDL-a imaju popust na sve lobističke seminare koje organizira HDL te nakon završenog seminara dobivaju certifikat o pohađanju.

bottom of page